KENNISMAKING

In een eerste verkennend gesprek worden uw noden en mogelijkheden besproken. Op basis van je wensen maken we een offerte op maat.

OFFERTE GOEDKEURING

Indien u akkoord gaat met de offerte, vragen wij als voorschot het hostingpakket te betalen, waarmee wij uw domeinnaam aankopen, webruimte huren, alsook alle andere benodigdheden voor de ontwikkeling van uw website.

OPZOEK NAAR EEN LAYOUT

Op basis van je wensen maken we een ontwerp. We houden hier rekening met je eigen huisstijl, logo, lettertypes, kleuren,... Voor deze visuele uitwerking (grafisch ontwerp) werken wij samen met Katleen Claes (www.katleenclaes.com). In deze fase hebben we je feedback meer dan nodig. We maken immers een website die jou aanspreekt.

Teksten, foto’s, logo en andere content die je op uw website wilt gebruiken, dienen gebruiksklaar en digitaal bij ons aangeleverd te worden. Nog geen logo, huisstijl? Of is deze toe aan een opfrisbeurt? Ook voor het ontwerpen van een (nieuw) logo en huisstijl kan er beroep gedaan worden op onze grafische ontwerpster Katleen Claes.

EIGENLIJKE ONTWIKKELING

Vanaf het moment dat u uw goedkeuring geeft betreffende het ontwerp, start de eigenlijke ontwikkeling conform de afspraken. U kan de vorderingen online in een testomgeving volgen. Dit geeft u de kans om alles rustig te bekijken en tijdig feedback te geven.

OPLEVERING

Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat wordt uw website onder jouw domeinnaam online geplaatst. De lancering van uw website is geen einde, maar een begin. Heeft u toch nog foutjes ontdekt? Dan worden deze voor u gratis weggewerkt tot 60 dagen na oplevering.