WAAROM WEBDESIGN

Het internet is volledig in ons leven geïntegreerd. Steeds meer mensen gaan even ‘googlen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Met de enorme opkomst van smartphones en tablets moeten we hier zelfs niet meer voor uit onze luie zetel. Dit betekent dat uw website meer en meer het eerste contact is met uw doelgroep en dus uw potentiële klanten. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat uw website de juiste uitstraling heeft en gebruikersvriendelijk is.

Advertenties in kranten en weekbladen, flyers maken, televisie- of radiospots, het is allemaal heel erg duur. Uw website werkt steeds voor u, zonder arbeidskosten. Uw website verzorgt de marketing van uw bedrijf terwijl u slaapt.

SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO | volwebstudio

“Wordt mijn website ook goed gevonden door zoekmachines?” Een terechte vraag, want wat ben je met een website die niet terug te vinden in op het internet? Het is dan ook belangrijk dat uw website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouw. SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel 'zoekmachine optimalisatie'. Ervoor zorgen dat uw website gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bling,...

Bij Volwebstudio maken we uw website zoekmachine vriendelijk. Uw website wordt letterlijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Wij zorgen tevens voor de aanmelding van je website bij zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, ...

GOOGLE ADWORDS - ADVERTEREN OP GOOGLE

GOOGLE ADWORDS | volwebstudio

Wil je meteen bovenaan in Google verschijnen, dan is adverteren op Google een te overwegen optie. Uw advertentie wordt steeds naast of boven de zoekresultaten weergegeven en vallen meteen op. Dit is echter een betalende optie. U betaalt wel alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken, of u telefonisch te contacteren. Resultaat? Meer bezoekers op uw website. Meer klanten en bijgevolg meer winst!

Google Adwords moet geconfigureerd worden. Deze configuratie kan u ook door Volwebstudio laten doen. Voor het opstarten van Google Adwords vragen wij €125. Hiervoor doen we de configuratie en maken we je wegwijs in Google Adwords zodat u deze zelf kan beheren. Je Google Adwords wordt voor dit bedrag ook 1 maand door ons opgevolgd. Indien gewenst willen wij ook het beheer ook na deze maand verzorgen. Vraag hiervoor naar onze tarieven.

RESPONSIVE WEBDESIGN

responsive design | volwebstudio

Een responsive design houdt in dat de website zo is opgebouwd dat alle informatie steeds optimaal wordt weergegeven. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Omdat de verscheidenheid aan beeldschermen alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Alle websites van Volwebstudio hebben dan ook een responsive design.

CMS - PAS ZELF JE WEBSITE AAN

beheerspagina | volwebstudio

CMS staat voor 'Content Management Systeem' ofwel 'beheerspagina'. Een Content Management systeem geeft u de mogelijk om zelf de inhoud van uw website te beheren. Wil jezelf controle over de inhoud van je website, dan heb je een beheerspagina nodig.

Bij Volwebstudio zijn de beheerspagina's gebuiksvriendelijk opgebouwd zodat je geen verstand moet hebben van websites. Bij ons zijn de beheerspagina's steeds op maat volgens jou wensen.

DOMEINNAAM, HOSTING, ONDERHOUD

hosting | volwebstudio

Naast een eenmalige kost om uw website te laten maken, zijn er ook jaarlijkse kosten om uw website online te houden.

Zo heb je een domeinnaam (url) nodig. Dit is het adres dat in de browser wordt ingegeven om op jouw website terecht te komen (bv. www.volwebstudio.be). Daarnaast is er ook hosting, dat is de webruimte die je huurt om de gegevens waaruit je website bestaat op een online server te plaatsen. Met een domeinnaam en hosting bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht. Een domeinnaam en hosting kan u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Dit wil zeggen dat wanneer je deze niet meer betaald, deze opnieuw wordt vrijgegeven zodat andere deze kunnen huren.

Technisch onderhoud van een website is héél belangrijk. Het internet staat immers niet stil. Wat jaren geleden mooi was, valt niet meer op tussen de huidige ontwerpen en functionaliteiten. Uw website zal regelmatig aangepast moeten worden aan de specificaties van nieuwe computers en toestellen. Uw website moet veilig en up to date blijven. Regelmatig zoekmachine optimalisatie (zoekrobots wijzigen regelmatig hun strategie), backups van uw website en per kwartaal een website analyse (statistieken) lijken ons dan ook niet overbodig.

Volwebstudio vindt het enorm belangrijk dat uw website onderhouden wordt. Daarom bieden we voor één prijs een domeinnaam (url), hosting (webruimte) en onderhoud van uw website aan.